God Jul önskar Prinsen av Thailand

image122

Hemma igen!

image121

Nu är jag hemma igen efter två månader i Thailand, det är så himla skönt att komma hem till jul och snö. Jag har klätt granen och burit runt på tomten idag, sedan är jag så himla nyfiken på alla julklappar. Att ställa om dygnet är lite svårt så humöret är lite upp och ner, jag vaknar helst klockan fyra på morgonen och ber om att få gå och lägga mig vid sextiden på kvällen. Idag var jag på dagis, där har dom börjat med skrikförbud så nu är det lugnt och skönt för det mesta =) Det är inte så många som förstår mina thailändska ord som jag har lärt mig men snart är väl allting som vanligt igen med både språken och dygnsrytmen. 

God Jul alla kära vänner  

Äventyrsfyllda dagar i Phuket

Härliga dagar i Phuket, snart åker vi vidare till Koh Samui men först ska mamma fixa sin tand som gått sönder. Vi solar på och är ute lite på kvällarna och äter goda middagar och går på marknader. Jag fick följa med Towa till frisören där jag lekte med en liten hundvalp, så nu vet jag vad jag ska önska mig i julklapp =) Mamma och Ove tog en fotmassage och jag tyckte att det såg så mysigt ut så jag ville också ha någon som masserade mina småfötter. 20kr för en egen fotmassör i en timme är inte dyrt, men det kittlades lite då och då.

Vi har varit på en jättehäftig show som heter FantaSea, det var som en pampig teater med både dans, musik, elefanter och andra häftiga grejer. Jag gillade mest när det studsade ner människor från taket och dom guppade upp och ner i linor. Vi har även varit på Phi Phi öarna och badat, där såg det verkligen ut som ett paradis, vi var över dit genom en dagstur på båt. Jag snorklade bland fina fiskar och paddlade kanot med både Towa och Lollo och sedan även med Mamma och Ove. Matade apor gjorde vi också =) Vilken dag det var!!

Förutom det och säkert mycket mer som jag nu glömt berätta har jag åkt vattenskoter, det var hur häftigt som helst men vi körde inte lika fort som Lollo gjorde.

Snart kommer moster Sara och då ska vi samlas allihopa på Koh Samui som sagt, vi åker dit lite innan och bor in oss så vi kan visa Sara och Anders runt sedan när dom anlänt.


Kram och hej på er allihopa, och ha en härlig första advent för det ska vi ha i solen.

Wilmer får fotmassage








RSS 2.0