Hälsningar från Phuket

Nu har vi spenderat 8 dagar i härligt lugna Phuket, vi bor på ett SPA hotell på Karon Beach. Första dagen kom Ove och då började äventyret, vi har badat i havet, ridit på elefanter, varit på en jättehäftig kabaré och myst i vår egna jacuzzi på vår stora balkong. Emma fyllde år den 21a och Wilmer blev då lite fundersam varför mamma inte hade bjudit någon på kalas, och vart skulle kalaset egentligen vara?! Wilmer har träffat en massa andra barn som han lekt med på stranden, grävt och byggt en massa sandslott. Det har verkligen varit härligt och ett så varmt hav som detta har vi aldrig badat i. Den 24e kom Lollo och Towa, Lollos föräldrar hade kommit några dagar innan så nu är vi ett helt gäng. Vi har firat Loy Krathong som är en festival för thailands vattengud, vi köpte båtar gjorda av bananstammar dekorerade med blommor och ljus. Dom skickade vi ut i havet för att förlåta våra synder och starta om på nytt, men Wilmer tyckte att det var finare att ha båten hemma på bordet och sedan pynta för Buddha hemma på hotellet. Imorgon fyller Lollos mamma år så då ska vi på en riktigt stor show med middag och dunder och brak. Snart kommer också moster Sara ner och henne möter vi upp på Koh Samui för att spendera den sista tiden i Thailand tillsammans. Vi tänker på er där hemma, idag är det precis 3veckor kvar innan vi kommer hem till kalla Sverige.

Kramar från hela gänget


















En sen uppdatering

Nu har vi varit ifrån internet alltför länge igen, men ni får tänka så att om vi skriver sällan så är det för att vi har så mycket bättre saker för oss.
 Wille kör fyrhjuling

Wille boxas

Vi äter gott, solar och badar och har det mysigt. Imorgon flyer vi till Phuket för att träffa Ove och spendera resten av resan med honom. Towa och Lollo kommer ner om en vecka och sedan kommer även Sara och Anders ner i början av December,


När Towa har varit på annat håll i några dagar så har det inte blivit så mycket kort, och heller ingen uppdatering i bloggen.

Men jag hoppas att ni står ut och vet att vi har det kanonbra!!!!

Update

Nu när vi inte har Internet på rummet så blir det tyvärr lite väl lite skrivet här. Det är sällan vi tar oss tid för att sätta oss vid datorn, dagarna spenderas utomhus i solen. På kvällarna är vi ute och äter och umgås. Vi har haft en kvällspicknick på den upplysta stranden, varit hemma hos My och Jonathan och jagat ödlor och umgåtts med Lollo och Aoy. Idag har vi varit på en undervattensvärld, Wille klappade en stor simsköldpadda och sedan kollade vi på en massa hajar, rockor och andra häftiga havsdjur. Det var som att gå på botten av havet, jättehärligt. När vi kom hem gick vi ner på stranden och kollade på när killarna körde vattenskoter, sedan grävde vi ner Wille i sanden och badade i havet.

Det finns bilder på Towas Pixbox (www.towas.pixbox.se)

Bilderna där har varit lite i konstig ordning men nu är det fixat och de senaste bilderna lägger sig nu sist i Pattaya del 2 mappen..


Hej hej

Halloween

Nu bor vi ju på ett nytt hotell, vi sotrtrivs och har legat vid poolen och badat hela dagen. Det var strålande sol och massa svenskar, så äntligen förstår Wille vad folk säger =)
Igår var vi ut på Halloween, här klär många ut sig och det var både häxor, blod i ansiktet på folk och spöken, det var läskiga människor överallt men den läskigaste tyckte Wille ändå var en glassgubbe utanför en glassbar. Han vägrade att gå förbi glassgubben igen...

Enligt Wille den läskigaste någonsin

Emma och Wille hjälper till i köket'

Wille och Emma hjälpte till i köket vid poolen, dom skulle göra våfflor men tjejen som jobbar där visste inte riktigt hur man gjorde. Efter många om och men så blev det bra med lite hjälp.

Mamma visar

Wille håller på att lära sig simma och ibland blir det små dyk under vattnet

och det blev ett dyk

Så kan det gå när inte simkuddarna är på, men mamma och Towa finns alltid vid sidan om =)

Nu ska vi gå på stranden och ha kvällspicknick med Lollo, Aoy, Jonas och My.

Kram och hej

RSS 2.0