Tv-kocken Wilmer

Jag räknar ner dagarna och det är 23 ynka kvar innan vi beger oss iväg, helt otroligt roligt och soligt =) Och för att få tiden att gå fortare så må man ju ha roligt, och det där med att ha roligt är ju jag bra på. I Husås håller dom ju fortf. på att renovera och då ligger det verktyg framme mest hela dagarna, vilken snickarverkstad. Jag och mamma har renoverat klart badrummet och ikväll ska vi inviga badkaret med en massa bubbel.

303068-96

303068-97

303068-97

303068-94
303068-93

Här ovan ser ni lite bilder på badrummet och sedan en på mig, TV kocken Wilmer, då jag mosar köttbullar och ketchup det blev fantastiskt gott ! Nu får det vara slut på allt tittande på andra tv kockar, nu är det bara en enda som gäller och det är jag.  Tips på någon bra maträtt till nästa program?

Puss och hej



Uppdatering:
Nu har vi badat  =)
303068-104

303068-103

303068-102

303068-101

303068-100

303068-99

303068-98

Höststädning

image91
image92

Wilmer har skrivit blogg själv idag (iaf bestämt vad som ska stå)

Hej
Ikväll har jag, mommen och mamma städat gården. Vi tog bort alla sandlådeleksaker, klippte gräset och sen rev vi i rabbaterna. Jag tyckte de var tråkigt men roligt när jag fick köra gräsklippare och åka kross. De kommer ett vykort på posten.

puss och kram /Wilmer

Säsongens kläder

image90

Nu är snart vintern här, och eftersom jag är testpilot för GNEIS kläder så får jag erbjudande varje vinter om att testa deras kläder och sedan rapportera om vad jag tycker om dem. Det är ett märkesplagg som bara funnits i två säsonger så det är väl därför dom vill ha testpiloter, och jag sökte och kom med. Eftersom jag är en ganska aktiv unge så kom jag med, och får alltså testa deras kläder som annars är ganska dyra till ett mycket bättre pris. Förra årets kläder var i superbra kvalité så mamma var riktigt nöjd. Här ovan är ett litet utplock av det jag kommer att ha i vinter, jag har inte bilder på allt men det är en hel del annat också.

Nog för att jag snart åker till Thailand men jag kommer ju hem i mitten av Dec. då lär det ju vara lite kallt.



Besök på sjukhuset

image89

Idag lekte jag på dagis och råkade ramla in i en sängkant i kuddrummet. Dom ringde direkt till mamma och sa att jag blödde i pannan, så hon och Towa kom kutande och tog med mig till hälsocentralen. Det gick bra och jag blev bara lite omplåstrad, sjuksytern sa att jag var snygg och att det är tufft med plåster i pannan.


Älg är inget man delar..

Till att börja med så måste jag upplysa er, eller en viss person, att en älg är inget man delar med sig av. Inte till någon som står utanför jaktlaget iaf! Så tyvärr Lövet, du får fortsätta dina kvällspromenader mot Hemköp och köpa ditt eget kött.
________________________________

För ett tag sen var jag och tog sprutor inför Thailandsresan, tuff som jag var så gick ju det bra såklart. Nu är vi redo, en månad kvar och jag tror att det är mamma och Towa som är mest nervösa. Jag ser fram emot sol och bad, och att få träffa Lollo!!

image86


image87


Jakt


image82 image83image84
image85

Nu har ju älgjakten börjat och idag så sköts den första älgen, jag fick vara med och det var så himla kul!


 

Underbara bollhav!


image80

Finns det något roligare än att hoppa in i ett stort hav av bollar,
jag ska aldrig växa upp!

image81

Toapapper i öronen?


Nu har jag fått sova hos Sara i två dagar då mamma varit bortrest. Sara sov tydligen med toapapper i öronen för att jag snarkade så högt, det märkte inte jag något av (så hon hittade nog bara på)

image78

Nu är det inte länge kvar tills vi åker till Thailand, 17 Oktober är nära!

RSS 2.0