Min Verkö tur med Thomé

Hej hej alla glada!
Här är lite bilder från våran tur till Verkön, jag vet inte om jag har berättat det. Men för guldslantar som jag samlade ihop genom att vara duktig och lyssna på mamma så fick jag en tur på Thomé. Båt turen var väl rolig en liten stund, men jag träffade kompisar på ön som jag kunde leka med! Då vart hela dagen skojig.  

Filurerna på bilden under, vart kommer dom ifrån!?

PS. Ni är ju runt 10 st om dagen som läser min blogg, lämna nåt spår.












Ny blogg!

Sådär! Nu är min blogg nyrenoverad och jag hoppas på att vi ska bli duktigare på att uppdatera med bilder. Nu har mommen och moffen Towa och Henke åkt till Turkiet, surt att inte jag fick följa med! Men man måste spara pengar för att resa säger mamma. Tydligen måste man spara pengar till det mesta, och jag sparar även guldpengar som jag får när jag har skött mig bra! Dom sätter jag upp på en tavla, och vips när jag fått 6 st så får jag hitta på någonting skoj.

Nu sparar jag till en egen vattensalamander (en ödla för den som inte kan så mycket om ödlor som jag kan)
Kan ni inte hjälpa mig att hitta på ett namn åt den?



Sommar semester.

Nu har jag bestämt mig för att börja lägga upp lite bilder, Kanske blir det ganska dåligt med text men hoppas ni nöjer er med bilder. Här kommer ett gäng bilder från våran semster då vi var på Astrid lindgrens värld, Kolmården och åkte runt och campade lite.

   


                                             

RSS 2.0