Ridskola

Idag var andra gången på ridskolan på Frösön, jag fick rida på Chivas en brun liten ponny. Han var lite busig mot nybörjare och när vi skulle borsta honom och ta av honom täcket sparkade han med frambenet och bufflades med huvudet, jag vart lite rädd och lämnade över det mest (utom ridningen) till mamma. Uppe på hästryggen är jag kung, jag plockar äpplen och har bästa balansen, böjer mig ner till foten och snurrar runt i sadeln som att jag skulle vara född på en hästrygg. Och så travade vi såklart.

Ska dit igen nästa Söndag, hoppas jag får en inte så busig häst då.
Den vita hästen Trazzel på den lilla bilden har vunnit häst bästis priset, kanske jag får honom nästa gång, det hoppas jag.

image131


Läkarbesök

Idag har jag varit på sjukhuset, träffade en läkare och tog blodprover. Dom blåste i mina öron och letade efter planeter, haha, i örat? Jag fick en lång elefantsnabel upp i näsan för att kolla ner i min hals, men det kittlades bara lite. Jag fick klistermärken på hela armen också. Riktigt roligt att gå till läkaren!

Jag ska operera bort mina halsmandlar och mina polyper i näsan, då får jag ligga över på sjukhuset en hel dag. Jag frågade Sara idag hur det var att sova där och hon berättade att det fanns lekrum och leksaker, TV och filmer, jag får äta så mycket glass jag vill och behöver bara trycka på en knapp för att få in en sköterska om jag vill fråga någonting. Det ska bli riktigt roligt.

KRAV: Vill du besöka mig på sjukhuset måste du ha med en present.

Idag vart det thailändsk mat på Lilla Siam med mamma, mormor, Sara och tok Anders.



image129


Hemma hos Anders ikväll

Ikväll sover jag hemma hos Anders med Sara, Towa och Lollo har varit här och ätit potatiskroketter, beasås och vegetariska hamburgare. Jag har varit magsjuk så jag var inte så sugen på att äta, jag fick i mig lite räkor och potatis och en piggelin såklart. Jag har köpt ett litet jakttorn med tre jägare på Lekstugan. Har kollat lite på film ikväll, nemo, hajar som hajar, karlsson på taket. Alla somnade i soffan efter middagen, inte så roligt men jag var rätt slö själv.

Nu spelar vi Världens Djur, det spelet fick jag av Lollo i julklapp - jag vinner! Jag vann över Sara förut idag, jag är bäst på spel. Iallafall när det handlar om djur, jag kan alla djur i hela Afrika!

I helgen åker jag till Dorotea till pappa, det ska bli kul och spännande!


RSS 2.0