Grattis till mig själv ♥

Mitt "vuxen" kallas var fullt av vuxna (och två barn) Vuxna betyder presenter :D Och det vill man ju ha när man fyller år, eller hur? Jag hade önskat mig Star Wars lego och allt som har med Star Wars att göra såklart. Det fick jag! Och så fick jag en cykel, med hjälm och handskar till. En bilbana och en pärm till mina pokemonkort. Skor och tröja och annat smått & gott som behövs till vintern.

Hur många barn är det som firar sin födelsedag två gånger per år? Jag måste vara bra speciell jag. Och så är jag faktiskt född på Turkiets nationaldag.

Lite bilder från festen ikväll och ett bildspel med lite blandade bilder.
På mig såklart!






Hurra hurra hurra idag är de min födelsedag.



Ikväll kommer hela tjocka släkten och firar mig, de ska bli spännande. Jag har önskat mig star wars lego dödsstjärnan hoppas jag får det. Lägger kanske in bilder från kalaset senare. 

Länge sen sist...

Jag har börjat skolan, det känns jättekul. Vi har fritids, rast och frilek... och ja vi läser ju matte och andra ämnen också. På Måndagar spelar jag innebandy, mamma har köpt en egen klubba som är gul och svart.

Snart fyller jag ju år också, den 29e Oktober minsann! Jag ska ha maskeraddisco och har bjudit hela skolan och önskar mig bara Star Warsleksaker.

Nu har jag bråttom för jag måste leka.



RSS 2.0