Äntligen framme hos Lollo

Efter en lång resa med mellanlandning i Moskva är vi äntligen framme. Wilmer var otrolig under resans gång och varken tjatade eller gnällde trots en restid på över 24 timmar. När vi klev på planet från Moskva till Bangkok så somnade han på en gång och sov sedan hela resan fram till Bangkok, 10 timmar!!!

Det är så härligt att träffa Lollo igen, vi har varit vid poolen och badat, ätit mat och sedan var vi på salong. Towa och Emma skulle få pedikyr och manikyr och lilla Wille fick sitta med Lollo och titta på. Men tjejerna på salongen tyckte att Wille var en fin kille =) Så han blev extra ompysslad och dom målade naglarna och filade hans naglar på tårna. Sedan fick han kex =) Lillemannen fick det gratis men Emma och Towa fick betala 60kr var för behandlingen...


Vi kommer väl skriva här lite då och då, alla olika människor (Towa, Emma, Lollo) Så det blir väl lite allt möjligt skrivet så var beredda =)

Bilder kommer att laddas upp på http://www.pixbox.se/usr_show_id54467_page0_order1.html


Kommentarer
Postat av: mommen

Va härligt att ni kom fram ordentlig. Det var väl roligt att träffa. Älskar dig

2007-10-18 @ 18:10:36
Postat av: Apo

Hej Mannen!!!

Det verkar som om du har fått en bra start på din semester, hoppas att den bara bli bättre. Det var bara en sak jag tänkte på, manikyr och pedikyr är till för tjejer och inte snygga killar som dig ;). Älskar dig!!

puss o kram

2007-10-18 @ 21:10:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0